divendres, 13 d’abril del 2018

Saló del Còmic 2018 / 1

El saló del Còmic va començar ahir.
No sé si és perquè era el primer dia però l'he trobat més pobre que altres anys.
Potser l'oferta s'està diversificant, el saló del Manga es menja molt, el Graf, la proximitat a Sant Jordi, els edificis de la fira que ja fan una mica de pena...potser jo avui estava més bluf que altres vegades, no sé però la sensació que tinc és aquesta.
A la sortida he preguntat a informació  com és que no hi havia enguany els típics gadgets d'altres anys: pins, bossa, xapa, cartell... i m'ha dit que és perquè no s'han posat d'acord il.lustradors i saló en els drets d'autor😡
El que sí han fet és editar una  revista que inclou tota la informació pràctica amb articles sobre les exposicions, informacions sobre els guanyadors de l'any passat i entrevistes. En aquest aspecte hem sortit guanyant.
També hi ha una reordenació de l'espai que trobo força racional. Un espai pels més petits, un altre pels nintenderos, un pels freakes de la Guerra de les Galaxies i altres sagues, les exposicions concentrades també en un espai. 
El que sí he notat és que hi havia més stands amb venda de punts de llibre.























I en sortir 
Cap al mar molt bé 
 Però cap al Tibidabo feia basarda
així estem!


Els punts gratuïts d'editorials:















I els tres nous d'avui de l'Escola Joso que encara que no sigui una editorial els dóna de franc











4 comentaris:

  1. Deunidó, bona collita. I sobre tot hauras gaudit de una bona visita.

    ResponElimina
  2. Hi he anat aquest matí... crec que he aconseguit tres punts, jajaja. No m'hi he fixat massa. A mi també m'agrada com està distribuït ara (m'ha fet gràcia això que dius dels "nintenderos" ijijij).
    Les exposicions prou xules (crec que l'any passat n'hi havia més o potser és percepció meva).. i de pas he aconseguit un parell de signatures. No ho prioritzo ni faig llargues cues, però tenien poca gent i ho he aprofitat! (Tillie Walden i Ana Penyas)

    ResponElimina
  3. Has pogut gaudir del making off de Jamás tendré 20 años. Quan en allò que fas impliques el cor hi ha millors resultats

    ResponElimina
  4. sí, hi he anat! i també l'obra de Javi Rey, que fa poc vaig llegir Intemperie. (Molt bona, per cert).

    ResponElimina