dimecres, 13 de gener del 2021

Eli

 Fa uns dies vaig quedar amb l'Eli, la de "Des del meu punt de vista".Som quasi veïnes, va ser un momentet, no podiem anar aprendre res, els bars eren tancats i no fa un temps com per seure en un banc del carrer. De fet haviem quedat per business, li vaig comprar el calendari i els punts que fan joc. Són moníssims:







Eli t'envejo tant!

5 comentaris:

  1. Sí que son monísimos.
    Le echáis valor al salir con tanto frío.
    Bcssssssssssssss

    ResponElimina
  2. Nosaltres també els tenim, els vaig trobar genials. Llàtima que no siguin signats com a il·lustradora, algun dia serà famosa aquesta noia !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Montse és veritat, no van signats! Eli, Eli!

      Elimina
  3. En Barcelona hace frío para ser Barcelona pero ni comparación con lo que hay por la península o por el interior de Catalunya.
    Por algo los romanos escogieron este terreno con muy buen clima y buen terreno de viñedo para fundar la Colonia Iulia Augusta Faventia Barcino, ya existía Tarraco como gran capital de la provincia romana, Barcelona era como una Marina d'or para los militares y personas afines jubiladas como premio a los servicios prestados. Vamos como algunas zonas de Mallorca para los alemanes.

    ResponElimina
  4. AIIIIIIII ROSEEEEER QUE NO HAVIA VIST AIXÒ!!!
    ara estava fent un repàs de blogs jejeej i teniu raó, se'm va oblidar signar-los... soc molt despistada per aquestes coses!!!!
    me'n alegro que t'hagin agradat!!! ^___^

    ResponElimina