diumenge, 10 de gener del 2021

In Memoriam

 

                                

El dia 7 d'aquest mes ens va deixar un bon col·leccionista de punts de llibre, l'Aimé Marquenie. Pel que he vist en el blog de l'Enrique Piñeiro, els qui el coneixiem li teniem una estima semblant: generós, disposat, amable... una llàstima que l´últim any de vida l'hagi hagut de viure sense poder gaudir com cal de la companyia de persones que s'estimava:Bonne nuit Roser,

Mon envoi est déjà arriver? Super! J’espère ue tu va trouver encore des nouveau MP pour ta collection dans la boite. Les MP du Peeters sont super, je les aime bien aussi les MP de l’éditeur De Eenhoorn, c’est un éditeur avec des livres pour les enfants et les MP, je les aime bien aussi!

Encore beaucoup de plaisir avec le travail pour mettre les mp dans ta collection.

C’est bien que les mesures ont du résultats chez vous. Ici, on as presque un lockdown de retour en espèrant que ça va aider pour laisser diminué les infections mais pour l’instant c’est pas normale chez nous. Les hôpitaux ont preque plus de place pour mettre les malades. On reste chez nous, on ne voit personnes, ni nos filles, ni notre petites filles, ni de famille, ni des amis.

J’espre que toi et ta famillie peuvent rester en bon santé comme nous

Encore bonne nuit et à la prochaine fois

Bizou de chez nousAimé et Ann

Aquest correu era del 5 de novembre de 2020, ens havíem escrit periódicament d'ençà que li vaig enviar uns punts de betevé, l'any 2017. Em sembla però que darrerament era Ann la que els escrivia. No ho sé segur. Sigui com sigui el trobarem a faltar.
Us mostro els punts de Peters dels quals parla, no em va enviar la caixa fins que els va tenir. Jo encara no els havia guardat a l'àlbum.Els que et coneixiem no t'oblidarem Aimé.

2 comentaris:

  1. De l'Aimé, no puc dir només que va ser un bon col·leccionista i "amic virtual", ens haviem de conéixer peró el virus ens ho va impedir.
    Si no ho tinc mal entés Peeters és una llibreria de Bruxelles que edita aquests punts. Fa molts anys que ho fa i n'existeixen molts, aquests n'hinha alguns que no tenmim. Sempre son molt macos.
    Montse

    ResponElimina