diumenge, 12 de març del 2017

Punts de puntes IV


La blonda, la punta al coixí, les randes, el encaje de bolillos, (dentelle aux fuseaux, bobbin lace, merletto a tombolo, rendas de bilros) s'utilitza sovint en el món de la publicitat de la moda, malgrat que l'ús de complements fets amb aquesta tècnica fa molt de temps que semblen foragitats de la nostra vida quotidiana. També altres àmbits recórren a aquest tema.












Els tres primers punts que us mostro en són un bon exemple: un punt de llibre d'una editorial, un d'un festival de creació contemporànea i un d' unes jornades de Polònia a Catalunya.








Aquests, en canvi, tenen una relació més directa amb allò que publiciten: el primer és del museu de les puntes de Beusel.les i els altres dos d' associacions de puntaires, una , molt local , és una de les associacions d'Arenys i l'altre, d'abast mundial, si us hi fixeu commemora la trobada internacional a Adelaide ( Austràlia).









 Un punt de llibre d'un llibre sobre puntes ( el del mig) i els altres són de diferents trobades.



A Galícia, concretament A Costa da Morte, es troba el poble de Camariñas, on cada any cel.lebren una gran mostra de puntes al coixí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada